"Koca Yusuflar" Türkiye'ye döndü

İnsani yardım götürmek ve Türk vatandaşlarını tahliye etmek için Ukrayna'ya giden ve hava sahasının kapatılması nedeniyle 10 aydır Borispol Havaalanı'nda mahsur kalan, "Koca Yusuf" olarak bilinen iki "A400M" uçağı Türkiye'ye döndü.

21 Aralık 2022 Çarşamba 11:29
"Koca Yusuflar" Türkiye'ye döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, insani yardım götürmek ve Türk vatandaşlarını tahliye etmek için Ukrayna'ya giden ve hava sahasının kapatılması nedeniyle 10 aydır Borispol Havaalanı'nda mahsur kalan, "Koca Yusuf" olarak bilinen iki "A400M" uçağının, Türkiye'ye dönmesine ilişkin, "Daha nice yolları beraber aşacağımıza inancım tam" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hava sahasının kapatılması nedeniyle kaldıkları Ukrayna'dan dönen iki A400M uçağının personeline hitap etti. Uçak ekiplerine "hoş geldiniz" diyerek seslenen Erdoğan, "Bu sıkıntılı anda, uçaklarımızı alıp getirdiniz, bundan dolayı sizleri milletim adına tebrik ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 21.12.2022 23:25
Anahtar Kelimeler:
KocaYusuf
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176