Ülkenin en sıcak yeri, sıcaklık ortalamasının üzerine çıkan Antalya oldu

Ocak ayı ortalama sıcaklığı 10 derece olan Antalya'da, dün termometreler 21,1 dereceyi gösterdi. Meteoroloji verilerine göre; ülkenin en sıcak yeri, sıcaklık ortalamasının 11 derece üzerine çıkan Antalya oldu.

25 Ocak 2024 Perşembe 13:17
Ülkenin en sıcak yeri, sıcaklık ortalamasının üzerine çıkan Antalya oldu

Türkiye'nin büyük bölümünde kar yağışı ve soğuk hava, etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı bölgeler için kar yağışı uyarıda bulundu. Antalya'da da güneşli ve sıcak hava etkisini sürdürüyor. Sıcaklığın mevsim normalleri üzerinde seyrettiği kentte, ocak ayı ortalama sıcaklığı 10 derece olarak ölçüldü. Meteoroloji verilerine göre; dün ülkenin en sıcak yeri, sıcaklık ortalamasının 11 derece üzerine çıkan Antalya oldu. Antalya'da hava sıcaklığı, dün 21,1 dereceye kadar ulaştı. Dün hava sıcaklığı Aksu'da 21,1, Alanya'da 20,8, Demre’de 20,7, Serik'te 20,1, Kemer ve Manavgat’ta 20, Kepez’de 19,9 derece olarak ölçüldü. Güneşin yüzünü gösterdiği kentte, sıcak havayı fırsat bilenler de sahile koştu. Kimileri sıcak havanın tadını çıkarırken, kimileri de güneşlenmeyi tercih etti.

(DHA)

Son Güncelleme: 25.01.2024 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.