Geliri engellilere harcanacak giysi kumbaralarını soydular

Avcılar'da ikinci el kıyafet ve ayakkabıların bırakıldığı giysi kumbaralarından hırsızlık yapıldığı anlar kameralara yansıdı.

26 Mart 2024 Salı 10:58

Avcılar Belediyesi Türkiye Sakatlar Derneği ile protokol yaparak, kullanılmayan giysi ve ayakkabılar için ilçenin çeşitli noktalarına giysi kumbaraları yerleştirdi. Geliri engellilere harcanacak olan kumbaralardan son dönemde hırsızlıklar arttı. Yoldan geçenlerin veya esnafın cep telefonu ile görüntülediği hırsızlıklarda zaman zaman küçük çocukların da kullanıldığı görüldü.

Merkez Mahallesi Denizköşkler Caddesi'nde bulunan giysi kumbarasına çekçek olarak bilinen tekerlekli araçla gelen atık toplayıcı, buradaki poşetler dolusu kıyafeti torbaya doldurarak uzaklaştı. Benzer görüntüler Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Beyoğlu Caddesi'nde de görüldü. Tehlikeli olmasına rağmen giysi kumbarasının içerisine giren çocuk tarafından çıkarılan ikinci el giysiler yine çekçek araçlarına dolduruldu. O anları çevredekiler cep telefonu kamarasıyla görüntüledi. (DHA)

Son Güncelleme: 26.03.2024 11:03
Anahtar Kelimeler:
KumbaraIstanbulAvcılar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176