İzmir'de 'şok' evlerine baskında 91 kaçak göçmen yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde 7 'şok' evine polis operasyonunda 91 kaçak göçmen yakalandı; 5 organizatörlük şüphelisine ise toplam 277 bin 110 lira ceza kesildi.

24 Aralık 2022 Cumartesi 12:35
İzmir'de 'şok' evlerine baskında 91 kaçak göçmen yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Konak'ın Basmane semtinde kaçak göçmenlerin geçici süreyle barındıkları 'şok' evlerini tespit etti. Teknik ve fiziki takibin ardından 7 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 91 kaçak göçmen ve 44 can yeleği ele geçirildi. Organizatörlük yaptıkları gerekçesiyle 5 şüpheliye 'göçmen kaçakçılığı' suçundan işlem yapılırken, toplam 277 bin 110 lira ceza uygulandı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi. (DHA)

Son Güncelleme: 24.12.2022 13:49
Anahtar Kelimeler:
Kaçak GöçmenIzmir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176