Sahte 100 dolarla yakıt alan 2 şüpheli yakalandı

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir akaryakıt istasyonundan yakıt alıp, ödeme yaparken sahte 100 dolar verdiği tespit edilen 2 kişi yakalandı. Şüphelilerin sahte parayla alışveriş yaptığı anlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

26 Şubat 2023 Pazar 08:57
Sahte 100 dolarla yakıt alan 2 şüpheli yakalandı

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iki kişinin bir akaryakıt istasyonuna gelip, araçlarına benzin aldığını ve ödeme yaparken sahte 100 dolar verdiğini belirledi. Akaryakıt istasyonundaki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, şüphelilerin T.T. ve M.Ö. olduğunu tespit etti. Adreslerine yapılan operasyonlarla gözaltına alınan 2 şüphelinin evinde yapılan aramalarda 100 dolarlık 2 sahte banknot, 100 TL'lik 2 sahte banknot, 2 sentetik ecza ve 0,73 gram metamfetamin ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan düzenek ele geçirildi.
Aynı kişilerin Bornova'da bulunan bir mağazada da alışveriş yaparak, sahte 100 dolar verdikleri tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.T. ve M.Ö., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

 

Son Güncelleme: 26.02.2023 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.