Kazak Sanatçı Qudaibergen 24 Mayıs'ta İstanbul'da konser verecek

Dünyaca ünlü Kazak Sanatçı Dimash Qudaibergen 24 Mayıs'ta Beşiktaş Staydumu'nda düzenleyeceği konserin tanıtım töreni için İstanbul'a geldi.

26 Şubat 2024 Pazartesi 15:58
Kazak Sanatçı Qudaibergen 24 Mayıs'ta İstanbul'da konser verecek

Törende konuşan Qudaibergen, "Bu proje elbette çok kapsamlı ve Türkiye'ye özel bir çalışma, her çalışmada olduğu gibi heyecan içindeyiz. Özellikle, kardeş bir ülkede bulunmanın vermiş olduğu coşkuyla güzel bir konser olacağı kanaatindeyim" dedi.

Dünyaca ünlü Kazak Sanatçı Dimash Qudaibergen, 24 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda konser verecek. Kariyerine, klasik unsurlar ve geleneksel Kazak müziğini pop müzikle birleştirerek çağdaş müzik alanında devam eden ve 6 oktavlık geniş ses aralığıyla tanınan Qudaibergen 24 Mayıs'ta düzenleyeceği konser öncesinde, Beşiktaş'ta gerçekleştirilen konser tanıtım etkinliğinde hayranları ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Qudairbergen'in stadyum konserinde; İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Kazakça, Rusça ve Çince olmak üzere yedi dilde performans sergileyeceği öğrenildi. Kazak sanatçı, açıklamaları sonrasında Türkçe çağrı yaparak, hayranlarını konserine davet etti.

"KARDEŞ BİR ÜLKEDE BULUNMANIN COŞKUSUYLA GÜZEL BİR KONSER OLACAK"

Qudairbergen, "Konserimiz; 24 Mayıs'ta. Bu proje elbette çok kapsamlı ve Türkiye'ye özel bir çalışma ve her çalışmada olduğu gibi heyecan içindeyiz. Özellikle, kardeş bir ülkede bulunmanın vermiş olduğu coşkuyla güzel bir konser olacağı kanaatindeyim. Türkiye'yi ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Dileğimiz bu konserde de coşkuyla, beklentilerimizi de gerçekleştirmek için çalışmak. Herkesi konsere bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"TÜRKÇE ŞARKI SESLENDİRDİĞİMDE KENDİMİ TÜRK GİBİ HİSSEDİYORUM"

Qudaibergen, "Türk şarkılarını her anlamda çok seviyorum. Kazakistan'da da özellikle Türklerle karşılaştığım yan yana olduğum ortamlar oluyor. Türk şarkılarını da seslendirdiğimde kendimi doğal olarak bir Türk gibi hissediyorum. Türkçe şarkıları severek dinliyor, takip ediyorum" dedi. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
QudaibergenIstanbulKonser
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176