Bursa Yıldırım'da gençler Yalçıntaş konseriyle coştu

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu sanatçı İlyas Yalçıntaş konseriyle taçlandı.

22 Mayıs 2023 Pazartesi 12:52
Bursa Yıldırım'da gençler Yalçıntaş konseriyle coştu

Yıldırım Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda özel festival düzenledi. Bayrak Alanı’nda düzenlenen konsere Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Arif Bayrak, AK Parti İlçe Başkanı Ali Erbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Maviçiçek, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İlyas Yalçıntaş konseri öncesi DJ Ercan Benek sahne alarak Yıldırımlılara eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Sevilen şarkılarıyla İlyas Yalçıntaş Yıldırımlı gençlere unutulmayacak bir 19 Mayıs yaşattı.

Ünlü sanatçı Yalçıntaş, kendilerini Yıldırımlı gençlerle buluşturduğu için Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür edip gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.BURSA (İGFA)-

Son Güncelleme: 25.05.2023 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.