Gonca Vuslateri de suçladı; Fırat Tanış şiddet iddialarını yanıtladı

Eski sevgilisi İklim Tamkan'a şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Fırat Tanış, "Sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına duyduğum saygıdandır" dedi.

29 Şubat 2024 Perşembe 16:36
Gonca Vuslateri de suçladı; Fırat Tanış şiddet iddialarını yanıtladı

Piyanist İklim Tamkan, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eski sevgilisi Fırat Tanış'a uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi. Hakkındaki şiddet iddialarına cevap veren Tanış, "Yargının haklılığımı ortaya çıkaracağına ve oluşan mağduriyetimi sona erdireceğine inanıyorum" dedi.

Tamkan, paylaşımında "Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum" demişti. 

Hakkındaki iddiaların ardından açıklama yapan Tanış, şu ifadeleri kullandı:

"Yıllarca varlığını savunduğum 6284 nolu yasanın gücünün ve toplumun kadının beyanı temelinde örgütlenmesinin gelecek yıllarda kendi kız çocuğum dahil herkesin iyiliğine olduğunun bilincindeyim. Bu nedenle de bir açıklama yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. 

Ancak bilinmesini isterim ki; sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına duyduğum saygıdandır. 

Tüm süreç olması gerektiği gibi adli mercilerce yürütülecek ve yargının haklılığımı ortaya çıkaracağına ve oluşan mağduriyetimi sona erdireceğine inanıyorum."

Gonca Vuslateri'nden Fırat Tanış'a ağır suçlama


Gonca Vuslateri, Fırat Tanış'a ağır suçlamada bulundu. Vuslateri; piyanist İklim Tamkan'ın, Tanış aleyhine olan suçlamalarından sonra meslektaşını hedef alan açıklamalarda bulundu; "Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem... Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.