Genç sporcu, Sırbistan’ın Niş kentinde düzenlenecek Taekwondo Multi Games organizasyonunda ay-yıldızlı forma ile mücadele edecek.
Gençler ve yıldızlar kategorilerinde toplam 50 milli sporcunun Türkiye adına tatamiye çıkacağı organizasyonda Arda Yıldırım, Genç Erkekler +78 kilogram kategorisinde ülkemizi temsil edecek.
Pazarlar Spor Lisesi’nde büyük gurur
Öğrencilerinin milli takım kadrosuna seçilmesinin okul açısından büyük bir gurur olduğunu belirten Pazarlar Spor Lisesi Müdürü Muammer Gökalp, Arda Yıldırım’ın elde ettiği başarının okulda yürütülen sportif çalışmaların önemli bir sonucu olduğunu ifade etti.
Gökalp, gençlerin yalnızca akademik başarılarıyla değil; spor disiplini, ahlakı ve uluslararası bakış açısıyla da geleceğe hazırlanmasının okulun temel hedefleri arasında yer aldığını söyledi.
Arda Yıldırım’ın milli takım kadrosunda yer almasının bu anlayışın somut bir göstergesi olduğunu belirten Gökalp, başarılı sporcuyu yetiştiren antrenörleri, öğretmenleri ve ailesini de tebrik etti.
“Bayrağımızı gururla dalgalandıracağına inanıyoruz”
Arda Yıldırım’ın başarısında emeği bulunan herkese teşekkür eden Müdür Gökalp, Türk taekwondosunun gelişimine katkı sağlayan Türkiye Taekwondo Federasyonu ve milli takım teknik ekibine de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Gökalp, Sırbistan’da kürsü mücadelesi verecek tüm milli sporculara başarı dileğinde bulunarak, başta Arda Yıldırım olmak üzere milli takım kafilesinin Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirtti.
Pazarlar Spor Lisesi öğrencisi Arda Yıldırım’ın Sırbistan’daki performansı, ilçede olduğu kadar okul camiasında da heyecanla takip edilecek. Genç sporcu, +78 kilogram kategorisinde madalya hedefiyle Türkiye için mücadele edecek.





