Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'dan seslendi: 'Kirli ittifakların farkındayız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa'da vatandaşlara hitap etti.

27 Şubat 2024 Salı 15:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'dan seslendi: 'Kirli ittifakların farkındayız'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’da düzenlenen mitinginde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting alanında 45 bin vatandaşın olduğunu söyledi. 

81 vilayetin tamamıyla birlikte Manisa’yı da Türkiye Yüzyılı belediyeciliğiyle buluşturmayı amaçladıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun için Cumhurbaşkanıyla, bakanlıklarıyla, kurumlarıyla, belediyelerle el ele vererek, şehirleri güvenli, huzurlu, müreffeh hâle getirecek adımları atacaklarını vurguladı.

“Ülkemizi dünyada, şanlı tarihine yakışır bir yere çıkarmakta kararlıyız”
“Geçtiğimiz 21 yılda gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma atılımlarını, Türkiye Yüzyılı’nın altyapısı olarak görüyoruz. Şimdi bunun üzerine çok daha fazlasını koyarak, ülkemizi dünyada, şanlı tarihine yakışır bir yere çıkarmakta kararlıyız” sözleriyle konuşmasına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunların hepsini yapacak iradeye, birikime, hazırlığa, kadroya sahip olduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeter ki, milletimiz birliğine, dirliğine, beraberliğine, kardeşliğine sahip çıksın. Emin olun, gerisi sadece vakit ve öncelik meselesidir. Karamsarlık illetine kapılmadıktan sonra, Allah’ın izniyle her şeyin üstesinden geliriz.  Dikkat ederseniz, içeride ve dışarıda birileri ısrarla milletimizin moralini bozmak, canını sıkmak, umudunu köreltmek için her yolu deniyor. Türkiye’nin sıkıntıları yok mu? Elbette var.  Ama bunları çözecek olan program da, irade de, tecrübe de, milletiyle, devletiyle, Cumhurbaşkanıyla, hükûmetiyle yine bizdedir.”

Hiçbir şey yapmadan, hiçbir şey üretmeden, hiçbir program ve proje geliştirme zahmetine katlanmadan milleti kendilerine mahkûm etmek isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmanın boyunlarının borcu olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’yi geçtiğimiz 21 yılda üç kattan fazla nasıl büyüttüysek, sanayimizi, tarımımızı, ticaretimizi nasıl küresel rekabete hazırladıysak, bugünkü meseleleri de öyle hâl yoluna koyacağız” dedi.  

“Telafisi mümkün olan gelip geçici sorunların, büyük ufku karartmasına izin vermeyeceğiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, devamında şunları kaydetti. “Çalışanlarımızın dertleri mi var? Birlikte çözeceğiz. Emeklilerimizin sıkıntıları mı var? Birlikte aşacağız. Esnafımızın ihtiyaçları mı var? Birlikte gidereceğiz. Gençlerimizin hayalleri mi var? Birlikte gerçekleştireceğiz. Ülkemize yönelik tehditler mi var? Birlikte bertaraf edeceğiz.”

Tüm bunları yapmak için Türkiye Yüzyılı vizyonunu milletin takdirine sunduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Telafisi mümkün olan gelip geçici sorunların, bu büyük ufku karartmasına izin vermeyeceğiz. Uzunca bir süredir yaşadığımız saldırıların, bölgesel ve küresel krizlerin, kimi politikalarımızın eksik kalmasından kaynaklanan meseleleri birer birer çözüme kavuşturacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Ekonomideki sıkıntıların, yılsonundan itibaren hızla hafiflemeye başladığını, önümüzdeki yıldan itibaren de yeniden yükselişe geçileceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatandaşlarımızın her biri, ülkenin büyümesiyle, güçlenmesiyle, imkânlarının artmasıyla ortaya çıkacak kaynaktan hak ettiği payı mutlaka alacaktır. Geçmişte bunu sağladık, bundan sonra da başaracağız” diye konuştu.

"Kirli ittifakların farkındayız"
Muhalefeti eleşiren Erdoğan, şöyle devam etti:

"Ülkenin esenliğini tehlikeye atmaktan çekinmeyen, milleti umursamayan muhalefet anlayışının ilkesiz, ölçüsüz, ve sorumsuz politikaları yaşadığımız sıkıntıların üzerine adeta tuz biber ekti. CHP’nin lokomotifliğini yaptığı bu anlayış, Türkiye düşmanı tüm çevrelerle birlikte PKK ve FETÖ gibi terör örgütleriyle birlikte hareket  etmekten dahi çekinmemiştir. Mayıs seçimlerinde kurulan altılı masanın gerisindeki silüetleri unutmadık. Daha önce 2019 seçimlerinde yapılan gizli ittifakları unutmadık. Şimdi 31 Mart için İstanbul ve Mersin gibi yerlerde kurulan kirli ittifakların farkındayız.

"Son dakika listelerde yapılan değişikliklerin ne anlama geldiğini milletimiz gayet iyi biliyor"
Son dakika oynanan oyunların, listelerde yapılan değişikliklerin ne anlama geldiğini milletimiz gayet iyi biliyor. Bunlarda mertliğin, delikanlılığın harbiliğin ve hasbiliğin zerresi olmadığı için her işlerini gizli saklı yapmayı adet edindiler. Cumhur İttifakı AK Partisi’yle Milliyetçi Hareket Partisiyle, belediye başkan adaylarıyla, belediye meclis üyesi adaylarıyla tüm şeffaflığıyla ortadadır.

"Şimdiki CHP Genel Başkanını zaten kimsenin taktığı yok"
Bu ittifakın gizli saklı hiçbir gündemi, pazarlığı, hedefi yoktur. Her şey milletimizin gözünün önünde cereyan etmektedir. Peki CHP’nin kurduğu ittifaklarda böyle bir açıklık var mı? Hatırlarsanız eski CHP Genel Başkanının kurdukları masa dışındaki bir parti genel başkanıyla yaptığı bakanlık ve bürokrasi pazarlığı seçimden sonra ortaya çıkmıştı. Şimdiki CHP Genel Başkanını zaten kimsenin taktığı yok. Bu parti adına kimi isimlerin nerede ve kimlerle demlendiği belli değil.

"Manisa Saruhan’da olduğu gibi aday listelerini zamanında veremediler"
Kendilerini pazarlıklara öyle kaptırdılar ki işte Manisa Saruhan’da olduğu gibi aday listelerini seçim kurullarına zamanında veremediler. Haftalar öncesinden günü, saati, yeri belli olan bir işi bile beceremeyecek kadar siyasetten meseleden gündemden uzak durumdalar. Çıkarları dışında kişisel kariyerleri dışında hiçbir şeyi gözleri görmüyor." (elipshaber.com)

Son Güncelleme: 27.02.2024 15:53
Anahtar Kelimeler:
ErdoğanManisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176