Meral Akşener: 2028'de iktidar Adana'dan başlayacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayyüce Türkeş Taş'ın proje tanıtım toplantısında, "1 Nisan'da Adana'da öyle bir sonuçla karşılaşacağız ki, 2028' iktidarda buradan başlayacak" dedi.

29 Şubat 2024 Perşembe 11:15
Meral Akşener: 2028'de iktidar Adana'dan başlayacak

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayyüce Türkeş Taş'ın proje tanıtım toplantısı, kentteki bir otelde Genel Başkan Meral Akşener ile diğer belediye başkan adaylarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Akşener, Adana'da Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde kendi adaylarının seçileceğini belirtti. Adana'daki seçimlerde başarıyı elde edeceklerini söyleyen Akşener, şunları söyledi:

"1 Nisan'da Adana'da öyle bir sonuçla karşılaşacağız ki, 2028'in iktidarı buradan başlayacak. Bütün İYİ Partililer ve bu salon bir kardeşne şereflendiren, bu seçimleri Allah'ın izniyle sizlerin gayretiyle almak zorundayız. Almalıyız, çalışmalıyız. Niye? Bir tahterevalli , bir kayıkçı kavgasını sona erdirmek için."

Siyasette seçimin patronu olduğunu hatırlatan Akşener, 3 yıldır esnaf ziyareti yaptığını anlatan Akşener, şöyle devam etti:

"Tek tek çalışacaksınız. Madem bir iddia üzerine yola çıktık, milletimizin emrine uyduk, milletimize baş üstüne dedik, milletimize selam durduk, çalışacaksınız. Bu kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı, diğer adayları seçeceksiniz. Adana'da şuculuk- buculuk sona erecek. İYİ Parti'de yer Sizlere çok teşekkür ediyorum. Hayata geçireceğiz. İddiamız budur."

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayyüce Türkeş Taş'ın seçilmesi durumunda kentte yapılacak hizmet ve projeleri anlattı. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Meral AkşenerIyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.