Tunç Soyer'den sert tepki: En hafif deyimle siyasi nezaketsizlik

CHP'de 31 Mart seçimleri için yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Aday gösterilmeyeceğimin, MYK toplantısından 5 dakika önce tarafıma tebliğ edilmiş olmasını en hafif deyimle siyasi nezaketsizlik" dedi.

30 Ocak 2024 Salı 15:19
Tunç Soyer'den sert tepki: En hafif deyimle siyasi nezaketsizlik

CHP'de 31 Mart seçimleri için yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yazılı bir açıklama yaptı. Soyer, "35 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferi olmaktan gurur duyduğum Büyükşehir Belediye Başkanlığımın ilk döneminin sonunda, yeni bir dönem için aday gösterilmeyeceğimin, MYK toplantısından 5 dakika önce tarafıma tebliğ edilmiş olmasını en hafif deyimle siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
IzmirTunç Soyer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.