BİST
9.916
ALTIN
2.435,48
DOLAR
32,47
STERLİN
40,46
EURO
34,70

Soma stadının temel atma töreni yapıldı

Soma stadyumunun temel  atma töreninde konuşan  AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan: Manisamızın Soma ilçesine  yeni kazandıracağımız şehir stadyumunun temelini  attık ve inşallah bu yıl içerisinde hizmete alçağız. Son 4-5 yılda sadece ilçemizde 6 tane yeni kapalı ve açık halı sahamızı ve gençlik merkezimizi hizmete aldık. Uzun yıllar önce yapıldığı için oldukça yıpranmış olan Muzaffer Ecemiş Kapalı Spor salonumuzu da tadilattan geçirerek ve içerisine Manisa’da tek olan bir tırmanma duvarını da yerleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Fen Lisesi bahçesinde yeni bir spor salonunu hizmete aldık. 

10 Ocak 2023 Salı 18:00
Soma stadının temel atma töreni yapıldı

İnşallah yeni stadyumumuzun yapımından sonra uzun yıllardır ilçemize hizmet veren Atatürk Stadının da tamamını tadilattan geçirerek hem ilçemizdeki amatör futbol takımlarının hizmetine sunacağız hem de orada başta gençlerimiz olmak üzere her yaştan insanımızın sportif aktivitelerini gerçekleştirebileceği bir tesis haline dönüştüreceğiz.
Artık Soma’da başta gençlerimiz olmak üzere her yaştan insanımızın vakit geçirebilecekleri alanları milletimizin hizmetine sunuyoruz. Temelini attığımız stadyumumuzun da inşallah başta 2.Lig’de ki temsilcimiz Somasporumuz olmak üzere futbolun hizmetinde olacak. Yapım süreci ihaleye göre 18 ay ama yüklenici firmadan sözünü aldık inşallah 2023-2024 futbol sezonuna yani önümüzde ki Eylül ayına yetişecek ve Somasporumuz maçlarını gelecek sezondan itibaren inşallah daha modern, daha yüksek seyirci kapasiteli yeni stadında oynayacak. Somasporumuzun da yeni stadında en güzel başarılarını ilçemizle buluşturmasını temenni ediyoruz. 15.000 M2 alana kurulacak olan Soma Stadı'mız 6 bin seyirci kapasiteli, , sporcu soyunma odaları, seyirci fuayeleri, idari bilimler, 2 adet antrenman salonu, ticari bilimleri, atölye ve salonları ile çok güzel olacak. 


Sadece Soma’da değil Manisamızın her yerinde her ilçesinde şuanda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın halı sahalardan yüzme havuzlarına gençlik merkezlerine kadar yüzlerce tesisin bir kısmının inşaatı tamamlandı faaliyete geçti bir kısmının da hala inşaatları devam ediyor Onların da bir çoğunu bu yıl içerisinde hizmete alacağız. Milletimiz yapılan yatırımları ve hizmetleri görüyor ve buna göre de başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere milletin hizmetinde olanlara da 20 yıldan beri bu hizmet ettirme yarışını devam ettiriyor. Bütün bu hizmetlerin gerçeklemesinde bizlere sunduğu vizyonla önümüzü açan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum. Tesisimizin Manisa'mıza Soma'mıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Soma Stadı Temel Atma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176