48 yıl sonra madalyasına kavuştu

Manisa’da 48 yıl önce Kıbrıs Barış Harekâtı’na katılarak Gazilik unvanı alan Feyzi Soydeniz, Mahalle Muhtarı Suna Marangoz ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Murat Aydın’ın girişimleriyle madalyasına kavuştu.

20 Ekim 2023 Cuma 10:49
48 yıl sonra madalyasına kavuştu

Manisa’dan vatani görevini yapmak üzere askere giden ve Kıbrıs Barış Harekâtı’na katılarak yavru vatanın savunmasında Gazilik unvanı alan Feyzi Soydeniz, Mahalle Muhtarı Suna Marangoz ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Murat Aydın’ın girişimleriyle tam 48 yıl sonra madalyasına kavuştu. Tunca Mahallesi Muhtarı Suna Marangoz, “Mahallem sakinlerinden 48 yıl önce Kıbrıs Barış Harekâtı’na katılarak Gazi unvanı alan Feyzi Soydeniz’i yıllar sonra madalyasına kavuşturduk. Ömrüm boyunca unutamayacağım, onurunu, gururunu, eşim, evlatlarım ve mahallelim ile birlikte yaşayacağım bu güzel duyguyu sizlerle de paylaşmak istedim. Üstelik Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına denk gelen bu güzel günlerde; gazimizin evine kadar gelip madalyasını takan, Feyzi abimize, ailesine ve bizlere bu sevinci yaşatan, rozetlerini takma onurunu bana bağışlayan, bu süreçte bana yol gösteren, umudumu kırmayan, her sorunumda yanımda olan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Murat Aydın, Astsubay Kıdemli Başçavuş Ali Daşdelen, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şehit Ve Gazi Birimi’nden Zeynep hanım Ve Mevlüt beye sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
MadalyaManisaGazi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.