Beklenen kar yağışı köylerdeki ulaşımı kesti

Adıyaman’ın iki ilçesinde yoğun kar yağışı, köy ve bağlantı yollarında ulaşımı kesti.

30 Ocak 2023 Pazartesi 13:25
Beklenen kar yağışı köylerdeki ulaşımı kesti

Çelikhan ilçesinde 19 köy, Gerger’de ise Çobanpınar köyü ve bağlantı yollarında sürücüler yollarda mahsur kaldı.

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde 19 köyde ulaşıma kar engeli gelirken İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekipleri yol açma çalışmalarına başladı. Gerger ilçesinde ve köy yollarında sabah saatlerinde başlayan karın öğleden sonra şiddetini arttırmasıyla sürücüler kar engeliyle karşılaştı.

Uzun zamandır beklenen kar yağışının bölgede etkili olmasıyla birlikte Gerger’de, Gerger Narince Yolu ulaşım durdu, öğleden sonra kar yağışının şiddetini arttırmasıyla birlikte Gerger yolu Çobanpınar köyü mevkiinde ise araçlar yolda mahsur kaldı. Adıyaman bağlantı yolunun da kapanmasına neden olan kar yağışında Çobanpınar ve Kanboğazı mevkilisinde de araçlar yolda mahsur kaldı. Trafik şube ekipleri sürücülerin zincirsiz araçla yolculuğa çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu. 

(Birlik Haber Ajansı-BHA)

Son Güncelleme: 30.01.2023 23:36
Anahtar Kelimeler:
AdıyamanKar Yağışı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176