"MAGİAD tam bir Manisa mozaiğidir"

Manisa Genç İş Adamları Derneği’nin (MAGİAD) düzenlendiği 'Kent Buluşmaları' programının 2'ncisi DoubleTree by Hilton Manisa’da gerçekleşti.

13 Ekim 2023 Cuma 16:55
"MAGİAD tam bir Manisa mozaiğidir"

Manisa Genç İş Adamları Derneği’nin (MAGİAD) düzenlendiği 'Kent Buluşmaları' programının 2'ncisi DoubleTree by Hilton Manisa’da gerçekleşirken, programın açılış konuşmasını yapan MAGİAD Başkanı Serdar Bozyaka, derneğin, Manisa’nın iş yaşamına, ekonomisine, siyasi hayatına, sosyal hayatına yön vermiş bir sivil toplum kuruluşu olduğunu kaydetti. Bozyaka, “Derneğimiz kurulduğu günden bu yana Cumhurbaşkanından başbakana, belediye başkanlarından milletvekillerine, birçok siyasetçiye ev sahipliği yapmıştır. Çeşitli siyasi partilerden, çeşitli mesleklerden, farklı kesimlerden oluşan tam bir Manisa mozaiğidir. Kentin ihtiyaçlarını, güçlü yönlerini ve bütün sorunlarını ele alıp çözüm önerileriyle ilgili kurumlara aktarabilmektedir. Vefat eden Belediye Başkanı Adil Aygül’ü rahmetle anıyorum. Manisa’nın tarihten gelen önemini emin adımlarla geleceğe taşıyabilmemiz için kentin tüm bileşenleri ortak hedefe kilitlenmesi gerekiyor. Manisa son 40 yılda çok hızlı bir şekilde büyüdü. Manisa’yı bir marka tarım kenti, bir marka sanayi kenti, marka bir turizm kenti haline getirmemiz gerekiyor. Hızlı büyümekle birlikte birçok sorun ortaya çıktı, bazıları çözüldü. Manisa’nın yeni imar planını destekliyoruz” dedi.  


DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
MAGİADManisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.