Manisa Sağlık Platformu kuruldu

Manisa’da sağlık meslek örgütleri ve sendikalar el ele vererek yaşadıkları sağlık sorunları ve şiddet olayları başta olmak üzere birçok konuda birlikte hareket etmek için Manisa Sağlık Platformu’nu kurdu.  

12 Ekim 2023 Perşembe 15:44
Manisa Sağlık Platformu kuruldu

Manisa’da sağlık meslek örgütleri ve sendikalar el ele verdi. Sağlık sorunları ve şiddet başta olmak üzere birçok konuda birlikte hareket etmek için Manisa Sağlık Platformu kuruldu.  İlk toplantı Manisa Tabip Odası’nda gerçekleşti. Sağlık meslek örgütleri ve sağlık iş kolunda yer alan sendika temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantıda güncel sağlık sorunları, öncelikle şiddet olmak üzere değerlendirildi. Birlikte hareket edilebilmesi konusunda ortaya çıkan irade bağlamında bir sağlık platformu oluşturulmasına, bir sonraki toplantıya platforma diğer sağlık meslek örgütlerinin de davet edilmesine karar verildi. İlk toplantıya katılan örgüt, sendika ve dernekler şöyle; SES, Hekim Birliği Sendikası, Birlik ve Dayanışma Sendikası, Genel Sağlık İş, Tabipsen, Diş Hekimleri Odası, Manisa Tabip Odası.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ManisaSağlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.