Türkiyeli öğrencilerin Filistinli kardeşlerine mesajı yürek dağladı

Manisa Yunusemre Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu Medeniyet ve Değerler Kulübü öğrencileri, tüm manevi değerleri uğrunda gerekirse şehit olabileceklerini ifade etmek için kollarına isimlerini yazarak Filistinli kardeşlerinin yanında olduklarını gösterdi.

24 Ekim 2023 Salı 14:54
Türkiyeli öğrencilerin Filistinli kardeşlerine mesajı yürek dağladı

TÜGVA Manisa Medeniyet ve Değerler Kulübü öğrencilerinden Filistin’de yaşanan olaylara anlamlı bir tepki geldi. Hastane saldırısında sonra Filistinli anne ve babalar çocuklarının şehit olması durumunda naaşlarının kaybolabileceği düşüncesiyle kollarına isimlerini yazmaya başlamışlardı. Yunusemre Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu Medeniyet ve Değerler Kulübü öğrencileri de tüm manevi değerleri uğrunda gerekirse şehit olabileceklerini ifade etmek için kollarına isimlerini yazarak Filistinli kardeşlerinin yanında olduklarını gösterdi. Etkinlik bitiminde öğrenciler bir araya gelerek "Seni yok sayacaklar sen daha çok var olacaksın", "Filistinli kardeşlerimizin yanındayız" diyerek slogan attılar. Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Osman Güreser, ”El- Ehli Baptist Hastanesi’ne yapılan İsrail saldırıları sonucunda vefat eden çocukların görüntüleri toplum olarak yüreğimizi dağladı. Filistinli anne ve babalar bu olay üzerine çocuklarının şehit olması durumunda naaşlarının kaybolabileceği düşüncesiyle kollarına isimlerini yazmaya başladılar. Böylece öğrencilerimiz tüm manevi değerleri uğrunda gerekirse şehit olabileceklerini ifade etmek için kollarına isimlerini yazarak Filistinli kardeşlerinin yanında olduklarını gösterdiler. Bizim milletimiz büyük bir millettir. Çanakkale Savaşı’na giderken vatanına kurban olsun diye askerlerimize kınalar yakılmıştı. Bu gurur tablosuna vesile olduğumuz için Rabbime hamdediyor ve gençlerimizi böyle bir etkinlik yaptıkları için tebrik ediyorum" dedi.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeFilistinMesaj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176