Okul sporları sezonu başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Müsabakaları Manisa’da da genç kızlar voleybol müsabakası ile başladı. 

11 Ekim 2023 Çarşamba 14:55
Okul sporları sezonu başladı

Okul Sporları Müsabakaları, Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından müsabakalar Spor Lisesi ile Bahçeşehir Anadolu Lisesi genç kızlar voleybol maçıyla başladı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, okul sporları faaliyetlerinin sporun tabana yayılması açısından önemli olduğunu söyledi. Öztürk, “Bu dönem hedefimiz 30 bine öğrencimizi spor branşlarına katılımını sağlamak. Okul sporları ile çocuk ve gençlerimizin sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetişmesini istiyoruz. Geleceğin milli takım sporcuları buradan çıkacak. Amacımız daha fazla öğrenciyi spor branşlarıyla buluşturmak ve okul spor faaliyetlerine katılımını sağlamaktır. Okullarımızda bulunan öğrencilerimize her yaşta farklı spor dalları ile ilgilenebileceği bir atmosfer oluşturarak spor kültürünü kazanmalarını sağlamayı hedefliyoruz. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı okul sporları müsabakalarında sporcularımıza ve öğretmenlerimize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi. Açılış seremonisine Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, Voleybol Manisa İl Temsilcisi Güliz Onater, Okul Sporları İl Tertip Komitesi, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.  


46 KATEGORİDE MÜSABAKALAR DÜZENLENECEK 


Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Müsabakaları kapsamında, merkez ve tüm ilçelerdeki okulların takımları arasında minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere 46 ayrı kategoride müsabakalar düzenlenecek.


DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 11.10.2023 14:58
Anahtar Kelimeler:
OkulEğitimSporSezonManisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176