"2023'te 'her şey dahil' yerine kişiselleştirilmiş tatiller tercih edildi"

Birçok insanın tatillerini artık aylar öncesinden organize ettiğini ve bu sayede hem yüksek maliyetlerden kaçındığını hem de kapsamlı bir takvim oluşturduklarını belirten seyahat platformu Gezinoks'un Genel Müdürü Serhat Ay, "2023'te her şey dahil yerine kişiselleştirilmiş tatiller tercih edildi.

29 Kasım 2023 Çarşamba 11:08
"2023'te 'her şey dahil' yerine kişiselleştirilmiş tatiller tercih edildi"

Geliştirdiğimiz yeni nesil seyahat sistemiyle kullanıcılar planlama sürecini konforlu bir deneyime dönüştürüyor" dedi. Sistemlerinin havaların soğumasıyla kış tatilcilerinin de radarına girdiğine dikkat çeken Ay, kış tatili için erken rezervasyon fırsatlarının devam ettiğini bildirdi.

Ay, "Ekonomik dalgalanmalardan dolayı tatilleri seyahat acentesi aracılığıyla organize etme alışkanlığı devam ederken, tüketicilerin birçoğu her şey dahil konsepti yerine kişiselleştirilmiş tatil seçeneklerini tercih ediyor. Odak noktalarında ise yemek, ulaşım, aktivite ve alışveriş kriterleri bulunuyor. Küresel çapta kaydedilen bu eğilimleri baz alarak müşterilerine hayal ettikleri tatili planlama fırsatı sunuyoruz. Benimsediğimiz kusursuz müşteri deneyimi anlayışıyla, müşterilerimizin konaklanacak tesis, uçuş ayarlama, araç kiralama, tatil yerlerine yakın mekanları keşfetme, gezilecek yerleri tanıma ve yapılabilecek aktiviteleri bulma konularında detaylı bilgilere ulaşmalarını sağlıyoruz" dedi.

“KULLANICILARIMIZIN HAYALİNDEKİ TATİLİ PLANLAMALARINI SAĞLIYORUZ"

Platformlarına üye olan kullanıcıların kendilerine göre kişiselleştirilmiş tatiller organize edebildiklerinin altını çizen Ay, sözlerini şöyle sonlandırdı:

“2015'ten bu yana ilk günkü heyecanımızla hizmet veriyoruz. Kullanıcılarımızın erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak uygun fiyatlarla hem yurt içinde hem de yurt dışında seyahat etmelerine olanak tanıyoruz. Bu kapsamda konaklama alanında dünya genelindeki üçüncü taraf sağlayıcılarla yaptığımız anlaşmalar ile daha fazla ürün ve hizmet sunuyoruz. Her bir müşterimizin hayal ettikleri tatili kolayca ve düşük maliyetlerle planlamalarını mümkün kılıyoruz." (DHA)

Son Güncelleme: 29.11.2023 11:25
Anahtar Kelimeler:
2023Tatil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176