Altın fırlamaya hazırlanıyor

Altın yatırımcısı piyasalardaki hareketleri dikkatle takip ederken, 1787 liraya ulaşan gram altının talep yoğunluğu nedeniyle bir sonraki ataklarda 1850 liraya kadar çıkabileceği tahmin ediliyor.

20 Ekim 2023 Cuma 13:57
Altın fırlamaya hazırlanıyor

Parasını sarı madenle değerlendirmeyi sürdüren altın yatırımcısı piyasalardaki hareketleri dikkatle takip ederken, Manisa Kuyumcular Çarşısı esnafları gram altına talebin iyice arttığını belirtiyor. Ekim ayı bitmeden altın fiyatlarında yeni bir rekor artış beklediklerini de ifade eden kuyumcular 1787 liraya ulaşan gram altının talep yoğunluğu nedeniyle bir sonraki ataklarda 1850 liraya kadar çıkabileceğini, hedefin ise 1880 lira olduğunu tahmin ediyor. Tecrübelerini yatırımcılarıyla paylaşan kuyumcular, elinde altın bulunduranların beklemesi, korku ve panikle satanların şu dönemde kısa vadeli işlemler yapmaması gerektiğini söylüyor.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 20.10.2023 14:01
Anahtar Kelimeler:
AltınGram Altın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176