Altında Rekor Artış Bekleniyor

Altın yatırımcısı piyasalardaki hareketleri dikkatle takip ederken Arma Kuyumculuk İşletmecisi Rıdvan Şahin, Eylül ayı başında rekor artış beklediğini belirterek “Gram altın şu an 1.725 lira, yeni ayın ilk gününde 2 bin lirayı geçeceğini tahmin ediyorum” dedi.

10 Ağustos 2023 Perşembe 11:57
Altında Rekor Artış Bekleniyor

Parasını sarı madenle değerlendirmeyi düşünen altın yatırımcısı piyasalardaki hareketleri dikkatle takip ederken Manisa Kuyumcular Çarşısı’nda hizmet veren Arma Kuyumculuk İşletmecisi Rıdvan Şahin, Ağustos ayından Eylül’e girerken altın fiyatlarında rekor artış beklediğini söyledi. Yatırımcının bu tahmini dikkate almasını isteyen tecrübeli işletmeci şu değerlendirmede bulundu: “Altında bir ay içinde şimdiye kadar görülmemiş artış bekliyorum. Benim tahminime göre Eylül ayı başında altının gramı 2 bin liranın üzerine çıkabilir. Tabi bu altın yatırımcısı için kaçırılmaması gereken bir fırsat, değerlendirilmesinde fayda var. Şu an 24 ayar gram altın 1.725 lira bandında, kısa sürede 2 bin liranın üzerine çıkacak olması altının güvenli liman olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya koyacaktır. Zaten şu anda da altın yatırımcısı bu davranışını sürdürüyor ve çok da doğru yapıyor. Önümüzdeki ayın ilk günlerinde bu doğru davranışı sürdürmenin semeresini de görecekler.”

ÖZEL HABER- DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.