Evlenecek çiftler dikkat!

Enflasyonla birlikte mobilya fiyatları son yılların zirvesine ulaştı. Bu sene mobilya fiyatları evlenecek çiftleri zorlayacak mı? Evlenecek çiftler mobilyalarını ne kadar erken alırlarsa o kadar kar ederler mi?

07 Ekim 2023 Cumartesi 06:04
Evlenecek çiftler dikkat!

HER BÜTÇEYE GÖRE ÜRETİM…

Enflasyonla birlikte mobilya fiyatlarının her yıl artış gösterdiğini vurgulayan Mağaza Müdürü Ramazan Ak, “Bursa mobilyanın başkentidir. Üretim, model ve kalite yönünden Bursa, mobilyada iyi bir noktadadır. Bu sektör birkaç yıldır bu enflasyon rakamlarının artması ile birlikte fiyat noktasında bir tırmanış seyrediyor. Her geçen sene bir önceki seneye göre fiyatlar bir tık daha yükseliyor. Bu neticede baktığımız zaman ürünlerde, her bütçeye göre üretim noktasına gelmiş durumdadır. Biz en iyi fiyatlarla en iyi ürünü sunmanın gayreti içerisindeyiz.” dedi.

“60 BİN TL’DEN 200 BİN TL’YE KADAR ÇIKIYOR”

Fiyatların kalite odaklı olduğuna dikkat çeken AK, “Bugün fiyatlar 60 bin TL’den de başlayabiliyor, 200 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Ürünün tasarımı, üründe kullanılan malzemenin kalitesi ve konforu mobilyanın fiyatı belirler. Biz garanti vermediğimiz bir ürünü satmıyoruz. Müşteriye hizmet veremeyecek noktadaysak o ürünü mağazamıza koymuyoruz. En uygun ürünümüzde de iki yıl garanti mevcuttur. Ürüne özenerek ve dikkat ederek mağazamızın teşhirini açıyoruz. Zaten üretici bir firmayız. Vatandaşa her noktada her bütçeye göre elimizden gelen kolaylıkları sağlamaya çalışıyoruz.” diye ifade etti. (İGFA)

Son Güncelleme: 07.10.2023 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176