15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kış lastiği denetimi 

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda şehirlerarası yük ve yolcu taşımacılığı yapan otobüslere yönelik kış lastiği denetimi yapıldı.

25 Kasım 2023 Cumartesi 14:10
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kış lastiği denetimi 

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki şehirlerarası yük ve yolcu taşımacılığı yapan otobüsleri durduran ekipler, kış lastiği denetimi yaptı. İstanbul'da beklenen kar yağışı öncesinde gerçekleştirilen denetimde, otobüslerde kış lastiği olup olmadığı ve kış lastiklerinin uygunluğu kontrol edilirken, otobüslerin lastik diş derinlikleri yasal sınır göz önünde bulundurularak ölçüldü. Şoförlerin belgeleri kontrol edilirken, yolculara da emniyet kemeri takmaları yönünde uyarılarda bulunuldu.
Şoförlerden Muhammed Aksu, "Bizler de emniyet kemeriyle ilgili olarak anonslar yapıyoruz. Kışlık lastiklerimizi de taktık. İnşallah yolumuz açık olur. Kötü hava koşullarında kış lastiği aracı savurmaz frenlerde sıkıntı yaratmaz. Bu şekilde yolumuza devam ediyoruz" dedi. (DHA)

Son Güncelleme: 25.11.2023 15:03
Anahtar Kelimeler:
DenetimKış LastiğiOtogar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176