AKP'li Belediye başkan yardımcısına silahlı saldırı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde Belediye Başkan Yardımcısına silahlı saldırı düzenlendi.

04 Mart 2024 Pazartesi 14:22
AKP'li Belediye başkan yardımcısına silahlı saldırı

Bitlis'te AKP'li Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen, ilçe merkezinde sopa ve bıçaklı saldırıya uğradı. Ökmen, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Bitlis’te Ahlat minibüs durağı yakınlarında AKP'li Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen'in kullandığı araç, iki farklı araç tarafından Ahlat minibüs durağı mevkiinde sıkıştırılarak durduruldu. Alınan bilgiye göre, PTT Caddesi'nde aracıyla ilerleyen Ökmen, aralarında husumet bulunan yakınları tarafından durduruldu.

Sopa ve bıçakla saldırdılar ateş ettiler
İki araçtan inen şahıslar tarafından ilk etapta sopalı ve bıçaklı saldırıya uğrayan Ökmen ve aracına daha sonra silahla ateş edildi.

Bacağından yaralandı hastaneye kaldırıldı
Silahlı saldırıda bacaklarından isabet alan Ökmen, yaralı şekilde Tatvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Saldırı sırasında aldığı darbelerle yaralanarak ambulansla Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ökmen'in, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, saldırının gerçekleştiği alan polis tarafından şeritle kapatıldı.  (elipshaber.com)

Anahtar Kelimeler:
Bitlis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.