Başkan Çelik 7 milyonluk yatırımı yerinde inceledi

Şehzadeler Belediyesi Kazım Karabekir, Akpınar, Turgut Özal  ve Ahmet Bedevi Mahallelerinde yeni yapılaşan ve altyapısı tamamlanan sokaklarda, asfalt serim çalışmalarına başladı. 

21 Eylül 2023 Perşembe 16:30
Başkan Çelik 7 milyonluk yatırımı yerinde inceledi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Akpınar Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çelik "Kazım Karabekir, Akpınar, Turgut Özal  ve Ahmet Bedevi Mahallelerimizde  toplam 17 bin 500 metrekare, 3 bin 500 tonluk bir asfalt serimi yapıyoruz ki bunun parasal karşılığı 7 milyon TL. Mahallelerimize, Şehzadelerimize hayırlı olsun" dedi. 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Akpınar Mahallesi'nde yeni yapılaşan ve altyapısı tamamlanan sokaklarda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çelik'e incelemeleri sırasında Mahalle Muhtarı Osman Erten ve teknik ekipler de eşlik etti. Asfalt dökülen sokakları inceleyen ve teknik ekiplerden bilgi alan Başkan Çelik,  mahalle sakinleri ile de sohbet ederek onların da görüşlerini aldı. 

Asfalt döken ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Çelik,  yapılan çalışmalar hakkında ise şu bilgileri verdi; "Şuan Akpınar Mahallemize bin 150 tonluk bir asfalt serimi gerçekleştiriyoruz. Sokaklarımızı vatandaşlarımızı tozdan çamurdan kurtarıyoruz. Yine aynı ihale kapsamında Kazım Karabekir, Turgut Özal  ve Ahmet Bedevi Mahallelerimizde de bu ay içerisinde asfalt yenileme çalışmalarımız devam ediyor.  Mahallelerimizde  toplam 17 bin 500 metrekare, 3 bin 500 tonluk bir asfalt serimi yapıyoruz ki parasal karşılığı 7 milyon TL. Yine bununla birlikte Şehzadelerimizin muhtelif mahallelerinde de parke taşı, bordür çalışmalarımız da devam ediyor. Bununla birlikte de son bir kaç ayda gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin parasal karşılığı 20 milyon TL. Mahallelerimize, Şehzadelerimize hayırlı olsun. Biz kurulduğumuz günden bugüne dur durak bilmeden çalıştık. Sokaklarımızın mahallelerimizin  ihtiyaçları neyse bunları muhtarlarımızın da tespit ve yönlendirmesiyle birlikte bir bir yerine getirdik. Şuanda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Asfaltta çalışmak kolay değil. Son derece sıcakta çalışıyor arkadaşlarımız. Onlara da kolaylıklar diliyorum"

Akpınar Mahalle Muhtarı Osman Erten ise memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi; "Yapılan bu güzellikten dolayı Şehzadeler Belediye Başkanımız, mahallemizin mimarı Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ederim. Mahallemizi tozdan, topraktan kurtardılar. Gönül isterdi ki kendisiyle bir beş yıl daha çalışalım. Yapılan hizmetler için kendisine ilgili müdürlerimize çok teşekkür ediyorum."

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
şehzadelerBelediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176