Bedesten semt pazarı için kuralar çekildi

Şehzadeler ilçesinde Salı günleri Bedesten Meydanı'nda kurulacak yeni semt pazarında tezgah açacak esnaflar kura ile belirlendi. 

18 Ekim 2023 Çarşamba 14:38
Bedesten semt pazarı için kuralar çekildi

Şehzadeler Belediyesi'nin Manisa Pazarcılar Odası ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirdiği proje kapsamında Bedesten Meydanı'na 100 tezgahlık yeni bir semt pazarı kurulacak. Hazırlıkları devam eden çalışma kapsamında yeni bir adım daha atıldı. Pazarda tezgah açacak esnaflar  Manisa 3. Noterliği'nin gözetiminde yapılan kura ile belirlendi. Kura töreninde pazarcı esnafına yönelik konuşan Pazarcılar Odası Bakanı Destan Bulgay pazarın kurulmasında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in büyük gayreti olduğunu dile getirerek, Başkan Çelik'e teşekkür etti. Daha sonra esnafları belirleyecek kura çekimine geçildi. Manisa 3. Noterliği'nin gözetiminde yapılan kurada hangi esnafın hangi tezgahta ürünlerini satışa çıkaracağı belirlendi. 


DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176