Berat'tan hâlâ haber yok! Ailesi acılı gözlerle çalışmaları takip ediyor

Sarıyer'de dün öğle saatlerinde arkadaşlarıyla denize giren Berat Keskin, dalgalara kapılarak gözden kaybolmuştu. Keskin’i arama çalışmaları sürüyor. Aile ve yakınları arama çalışmalarını acılı gözlerle takip ediyor.

08 Eylül 2023 Cuma 15:59
Berat'tan hâlâ haber yok! Ailesi acılı gözlerle çalışmaları takip ediyor

Perşembe günü yüzmek için arkadaşlarıyla Gaziosmanpaşa’dan Sarıyer'deki Kısırkaya Plajı'na gelen Berat Keskin (14) denize girdikten sonra dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine Sahil Güvenlik dalgıçları, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aramalara Sahil Güvenlik helikopteri de havadan destek verdi. Ancak tüm aramalara rağmen Berat Keskin bulunamadı. Akşam havanın kararmasıyla çalışmalara ara verildi.Bugün sabah saatlerinde arama çalışmaları yeniden başladı. Arama çalışmalarına Sahil Güvenlik dalgıçlarının yanı sıra, İBB Sualtı Arama ve Kurtarma (İSAK) dalgıçları ile dalgıç polisler de eşlik etti. Berat Keskin’in yakınları çalışmaları acılı gözlerle takip etti. Sahilde toplanan Keskin’in yakınları 14 yaşındaki Berat'tan gelecek haberi bekliyor.

(DHA)

Son Güncelleme: 08.09.2023 16:11
Anahtar Kelimeler:
DenizBerat KeskinSarıyer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176