Cani enişte kurşun yağdırdı!

İstanbul'da, iki kardeş yolda yürürken iddiaya göre eniştesinin de çinde bulunduğu hafif ticari araçtan açılan ateş sonucu yaralandı. Kardeşlerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu; olay yerinden kaçan şüphelilerin ise arandığı öğrenildi.

09 Aralık 2022 Cuma 10:22
Cani enişte kurşun yağdırdı!

İstanbul'da, İsa ve Ömer Yıldız kardeşler yolda yürürken iddiaya göre eniştesi Erhan ve Emir Karaboğa kardeşlerin içinde bulunduğu hafif ticari araçtan açılan ateş sonucu yaralandı. İsa Yıldız'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu; olay yerinden kaçan Karaboğa kardeşlerin ise arandığı öğrenildi.

İstanbul'da olay, dün öğlen saatlerinde Arnavutköy İslambey Mahallesi Fetih Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre 1 yıl önce enişteleri ile yaşadıkları problem nedeniyle kavga eden Yıldız ve Karaboğa aileleri arasında husumet devam etti.

ARAÇTAN ATEŞ AÇILDI
DHA'da yer alan habere göre İsa ve Ömer Yıldız kardeşler, dün öğle saatlerinde Arnavutköy´de yaşadıkları mahallede sokakta yürürken yanlarına yanaşan eniştesi Erhan Karaboğa ve kardeşi Emir Karaboğa´nın içinde bulunduğu hafif ticari araçtan ateş açıldı.

BİRİ BACAĞINDAN DİĞERİ GÖĞSÜNDEN YARALANDI

Saldırı sonucu Ömer Yıldız bacağından yaralanırken kardeşi İsa Yıldız göğsünden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR
Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırılırken polis olayla ilgili çalışma başlattı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan İsa Yıldız´ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İKİ ŞÜPHELİ ARANIYOR
Polis ise saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen enişte ve kardeşini yakalamak üzere çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 09.12.2022 11:07
Anahtar Kelimeler:
EnisteCatısmaIstanbul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176