Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'e katılmak ve hastane açmak için İzmir'e geliyor... 

27 Eylül'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla TEKNOFEST'in start alacağı, aynı gün Bayraklı Şehir Hastanesi'nin de açılışının yapılacağı açıklandı. 

07 Eylül 2023 Perşembe 20:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'e katılmak ve hastane açmak için İzmir'e geliyor... 

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, 27 Eylül'de İzmir'de gerçekleştirilecek TEKNOFEST'e ilişkin bilgi vererek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da 27 Eylül Çarşamba günü İzmir'e geleceğini, aynı zamanda Bayraklı Şehir Hastanesi'nin açılışının yapılacağını aktardı. 

"CUMHURBAŞKANIMIZI İZMİR'DE MİSAFİR EDECEĞİZ"

TEKNOFEST'in, dünyadaki en güçlü teknoloji aktivitelerinden biri olduğunu kaydeden AK Partili İnan, "Ülkenizin tüm iddialarını, gençlerinizin potansiyelini dünyaya sunduğunuz aktivitelerden bir tanesi. Her sene düzenleniyor. Bu sene T3 vakfımız hem Ankara'da hem İzmir'de yapma kararı aldı. Biz bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Selçuk Bayraktar'a çok teşekkür ediyoruz. İzmirli hemşehrilerimiz çok büyük bir aktiviteyle buluşacaklar. TCG Anadolu şehrimize yanaştığında nasıl bir teveccüh vardı, inşallah TEKNOFEST'imiz Cumhuriyetin 100. yılına, kuruluş ve kurtuluşun kentinde çok daha güçlü şekilde gerçekleşecek. Bu konuda çok mutluyuz. Cumhurbaşkanımızı inşallah 27 Eylül'de kentimizde misafir edeceğiz" dedi. 

"KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ BAŞLIYOR"

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da 27 Ekim'de dünyada ses getirecek bir festivali İzmir'le buluşturacağının müjdesini veren İnan, "27 Ekim - 5 Kasım arasında İzmir'de çok büyük kültür yolu festivalleri düzenleyeceğiz. Bunlar opera binasını bitiremedi, biz Kültür ve Sanat Fabrikamızı açtık. Biz bunların sayısını artıracağız. Kültür Yolu Festivalinde birçok sanatçı kentimizle buluşacak. Dünyada ön plana çıkmış tüm kültür aktiviteleri şehrimizle buluşacak. Kültür ve Turizm Bakanımızı da İzmir'de ağırlayacağız. İzmirli gençleri çok güzel bir 9 gün bekliyor" ifadelerini kullandı. 

"ÇEŞME PROJESİ'Nİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

İnan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile yaptığı görüşme kapsamında Çeşme Projesi'ne ilişkin de fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirerek, "Çeşme projesinin arkasındayız, kararlıyız ve gerçekleştireceğiz" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanIzmir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.