Dikkat! Manisa kavurucu sıcaklarda yanacak

Havalar ısındı, yaz kendini gösterdi. Manisa'da yarından itibaren hava sıcaklığının 40 dereceyi bulması tahmin ediliyor. Uzmanlar sıcak havada güneşte kalmamayı ve bol bol su içilmesi gerektiği konusunda uyardı.

13 Temmuz 2022 Çarşamba 17:26
Dikkat! Manisa kavurucu sıcaklarda yanacak

Manisa’da yarından itibaren hava sıcaklıklarında yaşanacak artış ile termometreler 40 dereceleri zorlayacak.
Manisa’da hava sıcaklıklarında yarından itibaren artış yaşanacak. Meteoroloji verilerine göre, kentte havanın bugün açık 32, yarın sıcak 34, Cuma sıcak 35, Cumartesi sıcak 35, Pazar sıcak 37 derece olması bekleniyor.
Önümüzdeki hafta boyunca ise sıcaklıklardaki artışların devam etmesi ve termometrelerin 40 derecelere ulaşması bekleniyor.

Sıcak hava dalgası ile beraber uzmanlar vatandaşlara öğlen saatlerinde dışarıya çıkmamaları, gölge alanları tercih etmeleri uyarısında bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
ManisaHava Sıcaklığı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.