Esenler'de kazadan sonra kaçarken iki otomobile çarpıp motosiletliyi sürükledi 

Esenler'de otomobil ile motosikletin karıştığı kazada, otomobil sürücüsü kaçmaya çalışırken motosiklete ve beraberinde başka bir otomobile çarpıp, motosiklet sürücüsünü sürükledi. O anlar cep telefonu ve güvenlik kamerasıyla ile kaydedildi.  

10 Kasım 2023 Cuma 11:09
Esenler'de kazadan sonra kaçarken iki otomobile çarpıp motosiletliyi sürükledi 

Kaza, dün saat 16.20 sıralarında Nenen Hatun Mahallesi'nde meydana geldi. Seyir halindeki bir motosiklet ile otomobil, sokağın kesişimin de kafa kafaya çarpıştı. Yaralanmanın olmadığı kazada, motosiklet sürücüsü aracını bırakarak otomobile yöneldi. İkili arasında çıkan tartışma, büyüyerek kavgaya dönüştü. Ardından otomobil sürücüsü kaçmaya çalıştığı sırada motosiklete çarpıp, kafasını pencereden sokan sürücüsünü sürükledi. Arbede sırasında aracıyla başka bir otomobilde çarpan sürücü olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatırken arbede sırasında zarar gören motosiklet ve otomobil çekici ile çekildi. O anlar cep telefonu ve güvenlik kamerası ile kaydedildi.

(DHA)

Son Güncelleme: 10.11.2023 11:42
Anahtar Kelimeler:
MotosikletKazaEsenler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176