Ferdi Zeyrek: “Kiminle kazanacaksak, onunla yürüyeceğiz”

CHP Manisa’nın yeni İl Başkanı Ferdi Zeyrek il ve ilçelerden ziyaret için gelen partilileri ağırlarken, tüm yoğunluğu arasında tarihi 31 Mart 2024 olarak belirlenen yerel seçimler için de hedefini şimdiden belirledi.

03 Ekim 2023 Salı 16:37
Ferdi Zeyrek: “Kiminle kazanacaksak, onunla yürüyeceğiz”

Zeyrek, Dare Medya’nın sorularına net cevaplar veren Zeyrek, “Yeni yıla girmeden il ve 17 ilçe için adaylarımızı belirlemek istiyoruz, bunun için tüm üyelerimizin iradesini ortaya koyacağı ön seçim ve anket yoklaması yapmayı düşünüyoruz, kiminle kazanacaksak onunla yürüyeceğiz” dedi.

CHP Manisa’da iki aday arasında gerçekleşen yarışı kazanarak İl Başkanlığı koltuğuna oturan Ferdi Zeyrek, gününün büyük bölümünü kutlama ve hayırlı olsun ziyaretleri için gelen partilileri ağırlamaya ayırıyor. Tüm yoğunluğuna rağmen tarihi 31 Mart 2024 olarak belirlenen yerel seçimlere odaklandığı gözlenen Ferdi Zeyrek, Büyükşehir ve 17 ilçeye partisinin bayrağını dikmek için oldukça kararlı görünüyor. Dare Medya’nın bu konudaki sorularını açık ve net şekilde yanıtlayan Ferdi Zeyrek, değişim için geldiklerini, demokrasinin tüm kurallarını hayata geçireceklerini, bunun için öncelikle hem parti kamuoyunda, hem halk nezdinde karşılık bulan adaylar belirleyeceklerini söyledi.

“ARALIK’TA ADAYLAR BELLİ OLMALI”

CHP olağan kurultayının 4-5 Kasım tarihlerinde yapılacağını, ardından kadroların belirlenip çalışmaların başlayacağını belirten Ferdi Zeyrek, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yeni yıla girmeden, Aralık ayı gibi Büyükşehir ve 17 ilçe belediyesi için adaylarımızı belirlemek istiyoruz. Biz adaylarımızı iki şeklide belirleyeceğiz; birincisi ön seçim yapacağız, ikincisi anket yoklaması yapacağız, bu iki seçimde en fazla tercih edilen aday bizim adayımız olacaktır. İl genelinde 22 bin üyemiz var, tüm üyelerimizin iradesini ortaya koyduğu bir seçim olacağı gibi, tüm Manisa halkının düşüncesi de alınmış olacak. Anket yoklaması güvenilir ve bağımsız kuruluşlar tarafından yapılacak. İnce eleyip sık dokuyacağız, kazanacak adayı bulacağız, çünkü amacımız belediyeleri kazanmak.”

İTTİFAKIN GEREKLİ OLDUĞUNA İNANIYOR

“Hem parti kamuoyunda, hem halk nezdinde karşılık bulan adaylarımız olacak” diyen CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek, muhalefette ittifak olması gerektiğini de ifade etti. Ferdi Zeyrek, “Karşımızda bir ittifak var, bu ortak adayları olacağı anlamına gelir, yani ittifak olmalıdır, önemlidir, eğer biz de ittifakı sağlayabilirsek gösterilecek adayın yine Manisa kamuoyu tarafından tercih edilir olmasına özen göstereceğiz. Manisa kamuoyunda karşılık görmeyen bir adayla seçime gidilmesini doğru bulmuyoruz” dedi.

“MANİSA TARİHİNDE BİR İLK YAŞANMALI”

CHP Manisa Milletvekili ve genel başkan adayı Özgür Özel hakkında da değerlendirmede bulunan Ferdi Zeyrek şunları söyledi: “Özgür Özel genel başkanlık için adaylığını açıkladığı gün Manisa’dan çok daha fazla partili ve yönetici yanında olabilirdi. Ama sonuçta üyelerimiz ve delegelerimiz Özgür Özel’in yanında olduklarını ortaya koydular. Manisa siyaset tarihi boyunca ilk defa bir siyasi partinin başına Manisalı bir genel başkan çıkarabilir, CHP’nin 9’uncu genel başkanı ilk defa bir Manisalı olabilir, şu an böyle bir şansımız var. Isparta deyince akla nasıl Süleyman Demirel geliyorsa, Manisa deyince de Özgür Özel gelebilir. Neden olmasın? Biz değişim için yola çıktık, bu değişim de Manisa’nın gururu, Türkiye’nin umudu olan Özgür Özel’le gerçekleşeceğine inanıyoruz. Manisa il örgütü olarak sonuna kadar onurla ve gururla Özgür Özel’le yol yürüyeceğiz. 612 delegemiz, 22 bin üyemiz bulunuyor ve Özel’e delege desteğinden çok daha fazla üye desteği var.”
 
DARE MEDYA HABER MERKEZİ ÖZEL HABER

Anahtar Kelimeler:
Ferdi ZeyrekChpManisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176