İHH'dan Gazze'ye 8 TIR'lık insani yardım

Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren İHH, İsrail'in saldırısı altındaki şehre 8 TIR'lık yeni bir yardım gönderdiğini duyurdu. Yardımlar, AFAD ve Mısır Kızılayı koordinesinde Gazze'ye ulaştırılacak. 

27 Kasım 2023 Pazartesi 10:53
İHH'dan Gazze'ye 8 TIR'lık insani yardım

7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik birçok insani yardım çalışmasında bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı, 8 TIR'lık yeni bir insani yardım çalışması daha organize etti. İstanbul'dan kuru yük gemisine yüklenen yardımlar, Mersin Limanı'na doğru yola çıktı. Mersin Limanı'nda AFAD'a teslim edilecek yardımlar, Mısır Kızılayı koordinesinde Gazze'ye ulaştırılacak.

İHH tarafından gönderilen 8 TIR'lık yardım şu şekilde:

“166 bin 752 adet konserve, 120 bin adet maske, 25 bin 32 adet ıslak mendil, 15 bin 528 adet çocuk bezi, 8 bin 64 adet kadın pedi ve 2 bin 700 adet hasta bezi." (DHA)

Son Güncelleme: 27.11.2023 11:39
Anahtar Kelimeler:
YardımGazzeİHH
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.