İstanbul'da motosikletli 2 kişiden taksi durağına kurşun yağmuru

İstanbul Maltepe'de motosikletle taksi durağına gelen iki kişi, durağa kurşun yağdırdı. Saldırı da ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerinde çok sayıda kovan bulundu.

02 Aralık 2023 Cumartesi 09:17
İstanbul'da motosikletli 2 kişiden taksi durağına kurşun yağmuru

Saldırı, dün 18.00 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde bulunan taksi durağında meydana geldi. Motosikletle cadde üzerinde ilerleyen kimliği belirsiz 2 kişi durağa 14 el ateş etti. O sırada içeride bulunan durak sahibi ve 2 taksi şoförü saldırıdan yara almadan kurtuldu. Saldırının ardından şüpheliler olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şüphelilerin motosiklet ile ilerlediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

Son Güncelleme: 02.12.2023 09:29
Anahtar Kelimeler:
TaksiMotosikletIstanbul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176