Maltepe'de önünü kestiği taksinin camlarını yumrukladı 

Maltepe D-100 Karayolu'nda seyir halindeyken şoförüyle tartıştığı taksinin önünü kesen cip sürücüsü, taksinin camlarını yumruklayarak şoföre küfür ve hakaret etti. O anları taksi şoförü cep telefonuyla kaydetti. 

21 Ekim 2023 Cumartesi 12:11
Maltepe'de önünü kestiği taksinin camlarını yumrukladı 

Olay, dün akşam saatlerinde D-100 Karayolu, Altayçeşme mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; 34 FFC 711 plakalı cip sürücüsü, trafikte taksi sürücüsüyle tartıştı. İki sürücü trafikte ilerlediği sırada cip sürücüsü taksinin önünü kesti. Trafiği tehlikeye atan sürücü araçtan inerek taksinin camlarını yumrukladı ve taksi şoförüne küfrederek tehditler savurdu. Maltepe'deki bir taksi durağının sahibi olduğunu iddia eden cip sürücüsü daha sonra aracına binerek uzaklaştı. O anları taksi şoförü cep telefonu kamerasıyla kaydetti. (DHA)

Son Güncelleme: 21.10.2023 12:19
Anahtar Kelimeler:
CamlarıTaksiMaltepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.