Mansur Yavaş: Vatandaşın parasını israf etmeden harcamaya çalıştık

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, vatandaş parasını israf etmeden harcamaya çalıştıklarını belirterek, "Zaman zaman 'Ben belediyeden şu ihaleyi aldım, şu işi yapıyorum' diyen iş adamları ile karşılaşıyorum ve çok memnun kaldım. Açık ihale olduğu zaman herkes hakkıyla gidiyor ve alıyor. Bu şekilde devam etmektedir" dedi.

16 Şubat 2024 Cuma 16:28

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Ankara Ticaret Borsası İş Merkezi'nde gıda toptancıları ile bir araya geldi. Yavaş'a, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar grubu katıldı. Yavaş, 5 yıl boyunca ayırmadan, şeffaf bir şekilde görev yapmaya çalıştıklarını belirtti, "Bugüne kadar bize oy vermenleri teşvik eden tek bir açıklamamız yapılmadı. Zaman zaman siyasi partiye katılmak de muhatap almak bizi istedi. 'Sadece görevimizle ilgili açıklama yapılması' diye izin sözü. Bu sözü tuttuk, yılda bir defa televizyona çıktık. Onda da yaptığımız hizmetleri anlattık. Ankara'nın sokaklarında benim bir tane fotoğrafımı görmediniz. Koruma ve çakarlı araçlarla gezmek gibi bir adetimiz yok. Bir minibüs, bir koruma ve bir şoförle her yere sade bir şekilde gittik. Şunu hissettirmek istedik; biz seçilmiş insanlarız ama sizin iş yerinize bilgi almak herhangi bir genel müdürden hiçbir farkımız yok. 'daki herhangi bir il yöneticisine oy verdik. Aramızdaki farkın sadece seçilmiş olmak hizmet vermeye çalıştık" diye konuştu.


'ÖRNEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ'
Vatandaşın parasını israf etmeden harcamadan çalıştıklarını söyleyen Yavaş, "Zaman zaman 'Ben belediyeden şu ihaleleri aldım, şu işi yapıyorum' diyen iş adamları ile karşılaşıyorum ve çok memnun kalıyorum. Açık ihale olduğu zaman herkes hakkıyla gidiyor ve alıyor. Bu şekilde devam ediyor. Kimseyi ayırmadan , içinizden biri gibi sizlerin atadığı, maaşını ödediği bir görevli nasıl çalışırsa o şekilde çalışmaya devam ediyor.Ankara halk takdir ederse bir 5 yıl daha bu şekilde yoluna devam eder.Örnek olmaya çalışıyoruz.Yanı başınızda size hükmeden, 'Ben yaptım oldu' diyen,sizin her şeyinize karışan biri olmak yerine, tam olarak Kent Konseyi ile ortak akılla, sizlerden büyüme sizlerin istediği doğrultuda harcamayan bir yönetim olması, insanların çabalaması için çabalıyoruz. (DHA)

Son Güncelleme: 16.02.2024 16:30
Anahtar Kelimeler:
Mansur YavaşAnkara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176