Öğrencilerden 100’üncü yıla özel koreografi

Manisa’da Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 100 öğrenci Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel bir koreografi hazırlayarak Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldu.  

17 Ekim 2023 Salı 16:47
Öğrencilerden 100’üncü yıla özel koreografi

Manisa’da Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 100 öğrenci ile Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel bir koreografi hazırladı ve Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından 29 Ekim 1923 yılında kurulan Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşunun 100’üncü yılını coşkuyla kutluyor. 100’üncü Yıl kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de 100 öğrenciyle 100’üncü Yıl koreografi oluşturdu. 100 rakamını oluşturan öğrencilere okulun diğer öğrencileri de Atatürk portresi ve Türk bayrağı tutarak katkı sağladı, ortaya çok güzel bir koreografi çıktı. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü Yılı’nı kutlayan Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sibel Gümüş güzel bir çalışma hazırlayan öğrencilere ve idarecilere teşekkür etti.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ManisaPolinas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.