Önce hesabı ödedi; sonra yan masadaki çantayı çaldı

Pendik'te bir kafede masaya bırakılan çantayı gözüne kestiren kadın, önce hesabı ödedi ardından da yan masadaki çantayı alarak kafeden ayrıldı. Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

01 Kasım 2023 Çarşamba 10:15

Olay, Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Selçuk Yakar çay içmek için kafeye geldi. Çantasını masada bırakan Yakar, kafenin ikinci katındaki tuvalete çıktı. Bu sırada yan masadaki çantayı gözüne kestiren kadın, çantasını Yakar'ın çantasının yanına bıraktıktan sonra hesabı ödemek için kasaya gitti. Ardından masaya yönelen kadın, kendi çantasıyla masadaki diğer çantayı da alarak hızla kafeden çıktı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Çantasının masada olmadığını fark eden Selçuk Yakar ise, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kafenin kameralarını inceleyen ekipler, çantayı çalan kadını yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

Son Güncelleme: 01.11.2023 11:25
Anahtar Kelimeler:
çantaHesapPendik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.