Şehzadeler'de mehterli konserli yaz etkinliği

Manisa'nın Şehzadaler ilçesinde, belediyenin yaz konserleri ve kültür, sanat etkinlikleri kapsamında Ses Ver Sus Acepella Grubu ve Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı konser verdi.

04 Temmuz 2022 Pazartesi 11:41
Şehzadeler'de mehterli konserli yaz etkinliği

Şehzadeler Belediyesi Yaz Konserleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri devam ediyor.  Ağlayan Kaya Amfitiyatro'da ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinliklerde sinema gösterimleri, konserler, sihirbazlık ve kukla gösterileri gibi çeşitli etkinlikler vatandaşlar ile buluşturuluyor.  Haziran ayı boyunca devam eden etkinliklerde son olarak 'Ses Ver Sus Acepella' isimli grup ve Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı birer konser verdi. Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı konserinde Ağlayan Kaya Amfitiyatro, kahramanlık marşları ile inledi. Amfitiyatroyu dolduran vatandaşlar hep bir ağızdan, ellerinde Türk bayrakları ile Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı'nın çaldığı marşlara coşkuyla eşlik etti. Etkinliklerin son ayağında ise Ses Ver Sus Acepella Grubu sahne aldı, Grup, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla coşkulu kalabalığa keyifli dakikalar yaşattı. (DHA)
 

Son Güncelleme: 05.07.2022 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176