Şehzadeler'de Sonbahar hazırlığı

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bozulan kaldırım, yol, bordür ve parke taşı tamiratını yaparken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise parklarda çim biçme, bitkilendirme, tohumlama, ağaç budama çalışmaları ile oyun parklarının tadilatlarını yapıyor. 

20 Eylül 2023 Çarşamba 15:19
Şehzadeler'de Sonbahar hazırlığı

Şehzadeler  Belediyesi, ilçeyi sonbahara hazırlıyor. Birçok sokakta bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları yapan belediye ayrıca park ve bahçelerdeki çalışmalarına da hız verdi. Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bozulan kaldırım, yol, bordür ve parke taşı tamiratını yaparken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise parklardaki çim biçme, bitkilendirme, tohumlama, ağaç budama çalışmaları ile oyun parklarının tadilatlarını yapıyor.
 

Belediye ekipleri asfalttan yol çalışmalarına, çevre düzenlemesinden boş arsaların temizliğine, bordür ve parke taşı çalışmalarına kadar birçok alanda çalışma yaparken hazırlanan program ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam edecek.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
şehzadeler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176