Sürücü el frenini unuttu, çocuk facianın önüne geçti

Sultangazi'de okuldan çıkan öğrenciler yolun karşısına geçerken ters yönden gelen bir araç çocuklardan birine çarptı.

03 Ekim 2023 Salı 14:18

Sürücü çarptığı çocuğa yardım etmek için araçtan indi ancak el frenini çekmeyi unuttu. Geri geri kayan aracın el frenini koşarak başka bir öğrenci çekti, o anlar kameraya yansıdı. 
Olay, dün saat 15.00 sıralarında Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Şehit Furkan Doğan İmam Hatip Ortaokulu'ndan çıkan 4 arkadaş evlerine doğru yola çıktı. Çocuklar yolun karşısına geçtikleri sırada, ters yönden gelen otomobilin sürücüsü içlerinden birine çarptı. Otomobilin çarptığı 11 yaşlarındaki çocuk hafif yaralanırken, sürücü araçtan inerek öğrencinin yardımına koştu. Sürücünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil geriye doğru kaymaya başladı. Durumu fark eden başka bir öğrenci koşarak otomobilin el frenini çekerek aracı durdurdu. Öğrencinin refleksi sayesinde başka bir kazanın yaşanması önlenirken, olay çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. (DHA)

 

Son Güncelleme: 03.10.2023 14:49
Anahtar Kelimeler:
Trafik KazasıTrafik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176