Tarihi süreç içerisinde Harput-Elaziz tarihi

Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği etkinlikte Elazığ Fırat Üniversitesi’nden Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik, ‘Tarihi süreç içerisinde Harput-Elaziz tarihi’ konulu konferans verdi.

16 Ekim 2023 Pazartesi 15:13
Tarihi süreç içerisinde Harput-Elaziz tarihi

Manisa Elazığlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, önemli bir konferans gerçekleştirdi. Elazığ Fırat Üniversitesi’nden Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik, ‘Tarihi süreç içerisinde Harput-Elaziz tarihi’ konulu bir konferans verdi. Yunusemre İrfan Meclisi’nde düzenlenen programa Prof. Dr. Mehmet Çelik, Prof. Dr. Süleyman Sami İlker, İzmir Milli Eğitim ESKİ Müdürü Cezayir Bilekli katıldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda dernek başkanlığına seçilen Eğitimci iş insanı Ömer Kayalar, dernek olarak böyle bir konferansı düzenlemekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Konferansı veren Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik’e, Ege ELDERFED Başkanı Metin Karataş’a katkılarından dolayı teşekkür etti. Kayalar, dernek olarak bu tür faaliyetleri daha sık düzenleyeceklerini açıkladı.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ManisaHarput
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.