Tedavi gördüğü hastanede ilk defa yaş gününü kutladı

Manisa Şehir Hastanesi Evde Sağlık Birimi tarafından, 2016 yılından bu yana periyodik takibi yapılan hasta Hediye Seven’in doğum gününü hiç kutlamadığını, doğum tarihini ve yaşını bile bilmediğini öğrenen hastane personeli çok anlamlı bir sürpriz yaptı.

17 Ekim 2023 Salı 15:44
Tedavi gördüğü hastanede ilk defa yaş gününü kutladı

Manisa Şehir Hastanesi Evde Sağlık Birimi tarafından, 2016 yılından bu yana periyodik takibi yapılan hasta Hediye Seven’in doğum gününü hiç kutlamadığını, doğum tarihini ve yaşını bile bilmediğini öğrenen hastane personeli sürpriz bir organizasyonu için harekete geçti. Evde Sağlık Birimi Sorumlu Hekimi Dr. Kemal Zeki Kayaiçi konuşmasında, “2016 yılından itibaren düzenli periyodik muayenesine gittiğimiz hastamız Hediye Seven’in bir konuşması esnasında doğum tarihini ve yaşını hiç bilmediğini öğrendik, bu durumdan duygusal olarak çok etkilendik. Bizim görevimiz hastaların sadece fiziksel sağlığı değil aynı zamanda psikolojik sağlığına da destek vermektir. Bu sebeple doğum tarihini öğrenerek ona sürpriz doğum günü etkinliği planladık. Hastamız Hediye Seven 24 yaşında, doğuştan itibaren alt ekstremite yani bacaklarında gelişme geriliği olan ve bu nedenle sosyalleşmesi zor olan bir durumu var. Aynı zamanda hastamızda, hidrosefali ve epilepsi tanıları mevcut. Hastanemiz idarecilerinin de katılımı ve desteğiyle 24 yaşındaki hastamıza sürpriz doğum günü organizasyonunu yaptık” dedi. Odasındaki küçük penceresinin tüm dünyaya açıldığını ve hep oradan dışarıyı izlediğini söyleyen hasta kendisi için düzenlenen sürpriz doğum günü etkinliği için çok mutlu olduğunu ve heyecanlandığını, daha önce hiç böyle duygu yaşamadığını söyledi. Tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu öğrenen hastayı tekrar ziyaret eden Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serda Kamalı Güner ve Evde Sağlık Ekibi, hastaya tekerlekli sandalyesini hediye etti.


DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ManisaHastaneHediye Seven
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176