Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi 15 bin Manisalıyı Teknofest’le buluşturdu

Manisa’nın Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi, 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Teknofest'e katılmak isteyen 15 bin vatandaşa ücretsiz olarak konforlu araçlarla gidiş ve dönüş hizmeti sağladı.

02 Ekim 2023 Pazartesi 14:39
Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi 15 bin Manisalıyı Teknofest’le buluşturdu

Manisa’nın Yunusemre Belediyesi ile Şehzadeler Belediyesi, teknoloji ve havacılık tutkunları için heyecan verici bir fırsat sundu. İzmir Çiğli Havalimanı’nda 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde düzenlenen Teknofest’e katılmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz ulaşım imkanı sağlandı. Birçok teknoloji meraklısını bir araya getiren bu büyük organizasyona katılmak isteyen Manisalı vatandaşları unutmayan her iki belediye, toplamda 15 bin kişiye gidiş ve dönüş olmak üzere ulaşım kolaylığı sağlamış oldu. Başvurular için son tarih olarak belirlenen 28 Eylül’e kadar başvurularını Kurşunlu Han’da bulunan Sosyal Kültür İşler Müdürlüğü’ne yapan binlerce vatandaş hiçbir olumsuzluk yaşamadan teknolojinin ve inovasyonun heyecanını paylaştı. Ücretsiz ulaşım hizmeti sayesinde Teknofest’in tadını çıkaran Manisalılar bu imkanı sağlayan yetkililere teşekkür etti. Hizmetten özellikle ilkokul, lise ve üniversite öğrencileri büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler. Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi Teknofest alanında gerekli olan ekipman konusunda da etkinlik komitesiyle çalışarak, ihtiyaçların karşılanması noktasında destek verdi. 

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ManisaYunusemreşehzadeler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176