14 yaşındaki çocuktan kahreden haber

Kahramanmaraş'ta dün akşam saatlerinde Ceyhan Nehri'ne düşüp kaybolan ve ekipler tarafından aranan Suriye uyruklu Mutesem Billih Elcasim'in (14) cansız bedenine ulaşıldı.

25 Aralık 2023 Pazartesi 14:35

Suriye uyruklu 3 çocuk, dün akşam saatlerinde Hasancık Mahallesi'ndeki Kılavuzlu Köprüsü civarında Ceyhan Nehri'ne düştü. Çocuklardan ikisi çevredekiler tarafından kurtarılırken, 14 yaşındaki çocuk ise akıntıya kapıldı. İhbarla olay yerine itfaiye, AFAD, UMKE, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Botlarla nehirde yaklaşık 2 saat arama yapan ekipler, sonuç alamayınca çalışmalara ara verdi. İtfaiye su altı arama kurtarma ve AFAD ekipleri, bu sabah saatlerinde çocuğu arama çalışmalarına yeniden başladı. 

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Mutesem Billih Elcasim'in (14) cansız bedenine ulaşıldı. Sabah erken saatlerde başlayan ve 5,5 saat süren arama çalışmaları sonunda, itfaiye su altı arama kurtarma timinin dalgıçları, Elcasim'in cansız benini sudan çıkardı. Ekiplerin çalışmasını takip eden çocuğun yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Mutesem Billih Elcasim'in cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumunun morguna götürüldü.

(DHA)


 

Son Güncelleme: 25.12.2023 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176