Arınç'tan Özel'e kutlama mesajı

TBMM eski başkanı Bülent Arınç, CHP'nin 8. Genel Başkanlığına seçilen Özgür Özel'e kutlama mesajı yayınladı.

08 Kasım 2023 Çarşamba 19:42
Arınç'tan Özel'e kutlama mesajı

Arınç, Özel'e yazdığı mesajında " Selefi Sayın Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi katı ideolojik bir partiden özgürlükçü bir partiye dönüştürme mücadelesi CHP’ye seçim kazandırmamış olsa bile bu sürecin onlar için bir kazanım olduğuna inanıyorum." ifadelerini de kullanarak şöyle dedi.

CHP Genel Başkanlığına seçilen Manisa Milletvekili Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyor; eşi ve ailesi ile birlikte sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyorum. 

Sayın Özel, Manisamızın değerli bir evladı, kıymetli bir hemşehrimiz ve başarılı bir siyasetçidir. Selefi Sayın Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi katı ideolojik bir partiden özgürlükçü bir partiye dönüştürme mücadelesi CHP’ye seçim kazandırmamış olsa bile bu sürecin onlar için bir kazanım olduğuna inanıyorum. Sayın Özel’den beklentim bu kazanımı reddetmeden Sayın İmamoğlu ve çalışma arkadaşları ile birlikte CHP’yi muhafazakar değerlere saygılı, toplumun tüm kesimlerine açık, gerçek bir sosyal demokrat partiye dönüştürmesidir.

Son Güncelleme: 08.11.2023 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176