Beyoğlu'nda bir kişinin öldüğü yangınla ilgili inceleme yapılıyor 

Beyoğlu'nda dün akşam saatlerinde 2 katlı ahşap binada çıkan yangında hayatını kaybeden 87 yaşındaki Ali Aktepe'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yangınla ilgili inceleme devam ediyor. 

12 Aralık 2023 Salı 15:07
Beyoğlu'nda bir kişinin öldüğü yangınla ilgili inceleme yapılıyor 

Yenişehir Mahallesi Yaman Ali Sokak üzerinde bulunan 2 katlı ahşap binada dün saat 18.30 sıralarında yangın çıktı. Binanın üst katlarında bulunanlar kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken alt katta tek başına yaşayan Ali Aktepe yangında hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından enkazdan çıkarılan ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"DNA TESTİ YAPILINCA CENAZEMİZİ ALACAĞIZ"

Dolapdere Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Yaşar Diktepe, "Şu anda cenazemiz Adli Tıp Kurumunda. Cenazemizin hiçbir eksiği bulunmamaktadır. Yarın cenazemizi alıp defnedeceğiz. Dışarıdan söylenilenlerin hepsi yalandır. Biz ilgileniyoruz. Aldığımız bilgiler doğrultusunda ilerlemeye çalışıyoruz. DNA'da kesinleşince mevtamızı alacağız. Tek başına yaşayan bir abimizdi. Allah rahmet eylesin" dedi.

ÇEVREDEKİ HASAR GÜN AYDINLANINCA ORTAYA ÇIKTI

Yanan binadan geriye ise enkaz kaldı. Çevre binalardaki hasarlar ise gün aydınlanınca ortaya çıktı. Alevlerin ulaştığı yan binanın camları kırılırken kablolar ve klima motoru da yanarak kullanılmaz hale geldi. Enkazın kaldırılması için çalışmalar sürüyor.
 

(DHA)

Son Güncelleme: 12.12.2023 15:35
Anahtar Kelimeler:
Ali AktepeYangınBeyoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176