Cezaevinden izinli çıktı, Şişli ve Beyoğlu'nda 9 kapkaç yaptı

Şişli ve Beyoğlu'nda 4 günde 9 ayrı kapkaç yapan şüpheli yakalandı. Şüphelinin aynı suçtan tutuklu bulunduğu cezaevinden izin alarak çıktığı belirlendi.

11 Aralık 2023 Pazartesi 12:19

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şişli ve Beyoğlu'nda  3 - 7 Aralık tarihleri arasında 9 ayrı kapkaçla ilgili çalışma başlattı.
Motosikletli şüphelinin yakalanması için 53 farklı kamera görüntüsü incelendi. Şüphelinin 10 kilometre içinde 9 kapkaç yaptığı tespit edildi. Ekipler, Fatih'te plakasız motosikleti park eden şüphelinin yüzünün kapüşonunu düzeltirken kameraya yansıması üzerine kimliğini  belirledi. Şüphelinin 22 yaşındaki E.Ç. olduğu belirlendi. Takip edilen E.Ç.  Şişli'de yeni bir kapkaç gerçekleştireceği sırada suçüstü yakaladı. 27 suç kaydının olduğu ve kapkaç suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden 30 Kasım'da izin alarak çıktığı belirlenen E.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(DHA)

Son Güncelleme: 11.12.2023 12:57
Anahtar Kelimeler:
KapkaçBeyoğluşişli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176