Deprem bölgelerinde okullar 1 hafta tatil, İşte o iller...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası eğitime ara verilen şehirleri duyurdu.

06 Şubat 2023 Pazartesi 11:39
Deprem bölgelerinde okullar 1 hafta tatil, İşte o iller...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Tüm okullarımız 10 ilimizde bir hafta tatil. Milli Eğitim Bakanlığı ayrıca açıklama yapacak." dedi.

10 İlde Okullar 1 Hafta Tatil

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Tüm okullarımız 10 ilimizde bir hafta tatil edilmiştir, konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı ayrıca açıklama yapacak'' dedi.

Depremde yıkım yaşanan ve okulların 1 hafta tatil edildiği iller şöyle:

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu sabaha karşı Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından deprem bölgesinde eğitime ara verilen illeri duyurdu.

Bakan Özer açıklamasında; "Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizde bugün itibarıyla eğitim öğretime 2 hafta ara veriyoruz. Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye ve Kilis illerimizde 1 hafta eğitim öğretime ara vereceğiz." dedi.

Kaynak - Halk TV

Anahtar Kelimeler:
DepremOkul Tatil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176